Låse & Låsesystemer

Vi leverer alt i låse og låsesystemer - Til privat & erhverv.

Låse / Låsesystemer / Elektronisk adgang

Hvornår er hvad aktuelt for dig som privat person.

Som privat person vil de fleste ‘bare’ gerne have at døren kan låse, men i langt de fleste hjem sidder der forældede låse hvor tyven i de fleste tilfælde har utrolig nem adgang til hjemmet enten ved hjælp af en banke nøgle eller ved at dirke låsen op.

Derfor anbefaler vi at der udskiftes til en nyere låse/nøgle der er sværere at åbne, eller i nogle tilfælde umulige at åbne!

Typisk vil det være dirke sikrede låsecylindre, med kopibeskyttede nøgler der anvendes når man opgradere fra noget forældet, og til de kopibeskyttede nøgler vil typisk medfølge et sikkerheds ID kort der skal benyttes til bestilling af ekstra nøgler.

Langskilt med MTL500
Hoppe

Blokering af flugtveje med indvendige låsecylindre

Det er ikke kun vigtigt at sikre dørene ude fra, det er også vigtigt at hvis tyven finder vej igennem et vindue også at blokere ham vejen ud af større åbninger, såsom døre og have døre.

Dette kan gøres ved at man monterer låse indvendigt på dørene, dette gør at tyven skal forlade hjemmet igennem et vindue igen. Det vil besværliggøre indbruddet så tyven får færre ting med sig, samt at tyven vil i de fleste tilfælde være i hjemme i væsentligt kortere tid, da flugtvejene er blokeret.

 

Låsesystem

Et låsesystem er når at låsecylindre samt nøgler er lavet til en specifik kunde. Der vil fremlægges en låseplan, hvorpå det er muligt at se i hvilke låsecylindre en specifik systemnøgle passer. 

Vi fremstiller alle låsesystemer i kopibeskyttede systemnøgler, med dirkesikret låsecylindre. Når der skal bestilles ekstra nøgler er det kun systemindehaveren der kan bestille, og bestillingsmetoden aftales fra start. Typisk er det med en PIN kode og eller en underskrift.

Alle kopibeskyttede system nøgler er udstyret med en gravering med sig unikke system nummer samt nøgle nummer, dette gør at den der får udleveret nøglen skriver under på at de har nøglen, så man altid kan følge denne.

Låsesystemer er til steder der er meget stabile, hvis der er brug for meget udskiftning kan det være en ide med elektronisk adgangskontrol.

MTL500 - 1

Smartlåse til privat & erhverv

Vi forhandler Smartlåse fra Yale Doorman, fra ASSA ABLOY samt Smartlåsen BG2000 fra Beslags gruppen  Begge stabile løsninger der gør det utroligt nemt for virksomheder og private at blive fri for nøgler.

Rigtigt mange vælger at få monteret Smartlåse – Både til privatbolig men også i sommerhuset er løsningen fantastisk og fleksibelt. Du kan nemt oprette specifikke koder til børnene, rengøringen – Eller skal sommerhuset lejes ud, så er denne løsning nem at styre.

Lås os hjælpe med den rette løsning inden for Smartlåse, kontakt os allerede i dag så sørger vi for en uforpligtende gennemgang af netop jeres behov – herefter vil i modtage et tilbud.

Erhverv samt andre med et specifikt krav fra forsikring

Lever jeres sikring op til kravet fra forsikringen?

Når man har en erhvervsforsikring, eller andet hvor der i policen står et krav til hvad sikrings klasse i skal opfylde, så er det jeres ansvar at sikringen lever op til dette, derfor kan det være en god ide at tage låsesmeden / sikringsteknikkeren med på råd. Vi står klar til en uforpligtende gennemgang af jeres virksomhed, så vi sammen kan sørge for at overholde de krav der stilles til sikkerhed og forsikring.

Kendte og sikre brands

Hos Horup Låse & Sikring benytter vi forskellige brands til låse og låsesystemer.

Blandt dem kan nævnes ASSA ABLOY og MUL-T-LOCK eventuelt i profilerne, Classic-Pro, MTL400, MT5 eller MTL500

Pas på gamle låsesystemer!

Der er rigtig mange gamle låsesystemer der stadig sidder monteret i div bygninger.
Mange af dem er af typer hvor patentet er udløbet. Det vil sige at kopibeskyttelsen er ophævet og en eventuel medarbejder, lejer eller andet kan få skåret en kopi hos en hælebar.

Lad os hjælpe dig allerede i dag!

Udfyld formularen herunder, så vender vi lynhurtigt tilbage for aftale omkring uforpligtende besigtigelse af dine adgangskontrol behov.

Du kan også kontakte os:
Tlf. 92 92 99 60
E-mail: lars@horup-laase.dk

Vi benytter de bedste produkter inden for adgangskontrol. Vi tilbyder alle former for låsesmed services.

 • Nøglesystemer
 • Høj-sikkerheds cylindre
 • Skift af låse og nøgler
 • Nøgleløse systemer
 • Hurtig opluknings service 
 • Installation og reperation af låse
 • Vindue låse
 • Boltlåse & Hængelåse

Sikkerhed & Service

 • Låse og Låse systemer
 • Adgangskontrol
 • Videoovervågning
 • Alarm uden abonnement
 • Dørautomatik & Dørlukkere
 • Dørtelefoner

Kontakt os