Alarm uden abonnement

Beskyt din privatbolig eller virksomhed mod indbrud - Kontakt os allerede i dag for en løsning

Smart Alarmsystem uden besværlige bindinger og dyre abonnementer

Kan benyttes både til privat og erhverv.

Vi hjælper med montering af alarmanlæg fra Ajax Alarmer – Systemet er et Smart system hvilket betyder der er et hav af muligheder, blandt andet styring fra app, tilslutning af porte til garager eller andet. Til butikker og lagre kan der med fordel tilknyttes tågekanon.

Med et alarmsystem fra Ajax er dit hus eller virksomhed sikret godt imod indbrud. Du vil med det samme alarmen udløses få besked fra systemet, her vil du også kunne se præcist hvilken sensor der har afgivet alarmen.

Slip for de dyre systemer med binding og omkostninger til løbende abonnementer – Med dette alarmsystem er der en omkostning forbundet med køb af anlæg og montering, herefter er der ingen binding eller dyrt abonnement.

1
Ajax Betjeningspanel 2

Hvad koster et Ajax Alarmsystem

Priserne for dette alarmsystem afhænger af hvor mange og hvilke sensorer man har brug for, for at beskytte privatboligen eller firmaet bedst muligt.

Hos Hørup Låse & Sikring besigtiger vi hellere end gerne den lokation der skal sikres med alarmsystemet, på den måde kan vi give en helt præcis pris på netop det alarmanlæg hvor i er bedst sikret.

Vores alarmpakker starter fra 5800 Kr. inklusiv levering og montering.

Med de mange muligheder er det dog vigtigt vi sammen gennemgår systemet og lokationen der skal sikres – Ajax Alarmen er en smart alarm, hvilket betyder der kan tilknyttes temperaturmåler, røgalarm, samt relæer til styring af garageport, lys og andet.

Skal vi hjælpe dig med alarmsystem?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage lynhurtigt for aftale om uforpligtende besigtigelse – Herefter modtager du et præcist tilbud til netop dine behov.

Vi dækker det meste af Sjælland, vores primære arbejdsområder er: Stevns, Køge & midtsjælland.

Du kan også kontakte os på:
E-mail: info@horup-laase.dk
Tlf. 92 92 99 60

Sikkerhed & Service

  • Låse og Låse systemer
  • Adgangskontrol
  • Videoovervågning
  • Alarm uden abonnement
  • Dørautomatik & Dørlukkere
  • Dørtelefoner

Kontakt os